Det blev många sen i inlägget.

Idag har jag haft tråkig lektion och som vanligt var jag  sjukt trött.
Därefter gled jag på min tunna sportcykel med allt för hård sadel och hamnade på mejeriet där jag sjöng vackert, som alltid. F mötte upp mig och vi skyndade oss till kina för att få oss ett mål med god mat.
Sen gick vi runt på stan, drack kaffe man blev illamående av och spenderade sedan en lång stund på jc där jeans testades flitigt. Kan ju tala om att man blir sliten av det, men resultatet blev ju bra och imorgon kan vi va snygga men nya jeans och annat fint.
"jag tycker inte om äpplen och inte heller päron, blir ju värsta fruktsalladen"
Efter en lång stunds shoppande hittade vi en bil vi kände igen och  gick in i mejeriet åter igen. Där lyssnade vi på "jag sitter på ett berg" som sedan ekade i våra hjärnor därefter.
Det blev iaf  mer shopping och mamma och jag lyckades hitta likadana plagg som köptes.
Sen blev det mer fika. Jag testade på en jordgubbslatte som smakade alkohol, typ som en irish fast sötare. Sen satt vi där och satt tills klockan blev mycket och vi fick traska hem som två spöken i regnet.
Bilder kommer imorgon. Har lite på lager !

Tisdag














det kändes som gårdagen var fredag och idag är ingen dag alls .

Idag var en dag då jag var nere på stan precis som vanligt. Jag slog mig på en vägg så jag började blöda, lika så började jag blöda näsblod lite senare. Bara massa blod blod blod.
Kom hem och drack kaffe med F. Sen tog jag bilder medan hon pluggade en stund. Sen vart det kväll och här sitter jag nu i min randiga säng .

Sitter och lyssnar på musik, sitter och sjunger gör jag också. Sen är det inte så mycket mer som händer. Här har ni en bild att titta på iaf, medan ni sitter.










O så satte hon sig på chipsen!

En seg dag i skolan och en stor del av lektionen gick åt att göra av med papper eftersom skrivaren och datorn inte förstod sig på varandra. Kommunikationen måste ha blivit fel på vägen eller något liknande, men vi var inte ledsna för det inte !
Efter skolan gick jag hem till M och käkade köttbullar. Tittade lite på någon svensk film och sedan fick jag lite ångest över att det redan va tisdag och var tvungen att ha klart ett arbete. Så då skyndade jag mig hem och styde upp något bra.
Där efter lyckades jag få kaffe i ögat och blev stressad eftersom F stod utanför och väntade med bilen.
"har stått här ute och väntat i fem minuter nu" ... "tog det verkligen 25 minuter menar du?!"
Åkte iaf vidare och hämtade upp kompisar som stod på fel sida av vägen, käkade mat  och sedan han som kom ut i tid.
Hamnade i skogen igen och nu var det dags för grillning i ett före detta regnväder. Jag vare grillmästare och ojoj vilka fina korvar det blev !
Hade det trevligt och gick sedan in och spelade rapparkalja, jag och frida vann nästan !
Under tiden lyckades jag sätta mig på chipspåsen men dom höll!
Kollade senare på lite klipp och käkade chips, samt så kollade vi på big brother.

Imorgon kommer bilder o sådant från dagarna som varit! Nu ska jag sova.


Solen sken och vi hade det kul som vanligt !

Jag vet inte om jag skrev något idag och jag orkar inte titta efter heller. Ifall att jag har skrivit så får ni bara läsa om min gårdag en gång till.
Jag bjöd iaf över mormor på kaffe och kaka i solskenet. Det blev tillslut så varmt så jag bytte om till shorts och en topp. Där satt jag resten av dagen och mådde bra, tills den där rastlösen hälsade på och jag tyckte slutade tycka om att bara sitta och glo. Hittade mig en fin peruk som gjorde sig bra på kort. Dock enbart på kort. För i verkligheten undrade nog folk som såg mig vad jag styrde med i trädgården.
Senare på dagen stack jag ut till skogen. Trodde jag skulle till Gamleby men icke, så när vi svängde av åt fel håll fick jag lite panik och stimmade där bak i den lilla bussen jag åkte med.
Väl där hittade vi en mick och en gitarr så det blev genast att vi började underhålla. När jag insåg att jag missat bussen hem och var fast i skogen fick jag muta mamma och f. Eller muta är nog fel ord. Men fick iaf tjata på dom att komma och hämta mig så jag slapp vara fast där i skogen med sex stycken killar.



"fåglar borde sitta inne när det regnar och va tysta!" "ja, och sedan twittra lite"

Igår fixade jag en fin middag till mig och Emma. Hon fyllde ju 20 för ett par dagar sen och jag tyckte ju absolut att det var något att fira. Så jag fixade ihop ett gäng kräftor, lagade till en väldigt god paj, till och med jag var överraskad över att den var så hemskt god, sen gjorde jag fint i mitt blåa kök och tände massvis med ljus.
När hon kom så högg vi direkt in på maten och lyssnade sedan på väldigt bra musik, för att vara exakt, the ark. Det kan ju vara bra att redan nu börja peppa, eftersom vi ska gå på konsert i sommar och lyssna på dom.
Myset fortsatte och vi pratade om allt som hänt genom åren vi känt varandra. Fina minnen, hemska minnen , de bästa minnena, allt. Efter några timmars chill så kom fridorna hem till mig och joinade. Popvorn poppades och senare rusade vi ner till stan. En trevlig kväll fortsatte och klockan ändrades. Vi dansade oss trötta, hittade ringar som gick sönder, köpte oss den flådigaste pizza jag skådat och lyssnade sedan på lite åska och regn.







Idag har vi tagit det lugnt, frida har städat eftersom jag är som en sengångare i sin egna värld. En kladdig kaka bakades och nu sitter jag här i sängen och lyssnar på musik. Bilder ska nog redigeras och sedan får jag se vad som händer och sker.




Skulle vilja spela in lite nya låtar men det går inte så lätt eftersom min dator är på healing.
Om ni har några låtförslag får ni gärna skriva det till mig. Skulle vara jättesnällt , eftersom jag har brist på låtar just nu.




beställer skor utan att beställa är bra duktigt har jag hört !

gårdagen var väldigt random, mer random än vanligt. Jag vaknade upp seg och fick sedan en kaffe hos F. Gled ner till stan och på vägen dit träffade vi killen som trodde det var Lördag. Väl nere på stan åt vi grekisk sallad. Fick en hel fetaost på tallriken, jag klagade lite halft på det med egentligen var jag överlycklig över att få käka så mycket ost. Domdidoo sjöng gubben som kom med en sprakande efterrätt till lilla mig. Alla andra som var där vände sig för att kolla vad som hände. Jag blev varm, kanske röd och skrattade lagom mycket. Fick sedan en kaffe som vi skålade med och käkade sedan upp det vi fått.
Gick vidare på stan och tog oss en morotskaka, därefter hjälpte vi J att hitta sig ett par jeans.
F lagade till lite ihopskrap som blev gott medan jag pratade om mina kusiner och min döda hårddisk som kostar för mycket för att vara sant.
Jag skulle koka kaffet med jag satte tydligen kaffefiltret fel och då gav jag F äran att fixa resten. Inte lätt att hålla på med filter när man alltid använder sig av sin Don Pedro.
Kompis kom förbi och vi gled sedan vidare till A där äpple åts och öl  dracks. Nere på stan var det dött och jag gick hem.

Idag ska jag ner på stan, typ om en minut och fixa lite saker som måste fixas till idag.
Sen äre förberedelser som gäller och samla kraft och hopp till att det hätr blir en bra kväll.
Hej på en stund !



trötttrötttrött

Jag är nog lite av en energislukare och en energigivare beroende på hur jag mår.
Jag upptäckte det idag när jag var sådär oerhört trött och seg. De människor jag träffade som från började hade energi försvann med tiden när dom umgicks med mig. Som om jag tog den från dom.
I vanligt fall är jag människan med överskottsenergi, då det händer saker överallt och allt händer på en gång. Folk skrattar och är glada och allt blir sådär himla bra. Men inte idag, när jag tattar energin och gör dom trötta.
Frågan är vart jag ska finna den där fina energin igen. Jag vill ge, inte ta !





24 mars.

Idag fyller Emma år, hon blir gammal nu, precis som alla andra såhär års. Grattis på dig!
Jag är stressad och ser hemsk ut, tror kudden har givit mig en blåtira. Ser nästan ut så.
Dricker mitt underbara kaffe idag iaf, och hoppas på att den kan hela.
Hejdå på ett tag !



Världens värsta känslor. Dom har jag nog hittat idag. Fy tusan.


Och så hade vi äckelsnygga färger.











Om det är något jag älskar så är det solen och den blå himlen




















Vi gör som dom gjorde under det finska vinterkriget, man kan röka gräs typ eller barr och sedan klappade jag en gädda ska ni veta!

Dagen började väll i skolan där lektionen var hemsk som vanligt.
Tjejer och killar snackade om rullstolar och va dom skulle göra när dom blev stora. Jag dog lite och låtsades läsa i häftet vi skulle läsa i.
Efter det där traskade jag hem till mormor i det underbara vädret som blåste mig snabbare än snabbast hem till henne. Där fick jag god mat precis som vanligt.
Var stressad eftersom jag hade en fotouppgift som jag segat med och som jag var tungen att bli klar med idag.
Slängde fram massa färgglatt ur gaderoben och började snygga till mig och sprang ut i solen med kameran.
Till en början var jag väldigt missnöjd med allt, men ni ska veta, det blev skitbra och bilderna får ni nog se imorgon.
Slängde i mig en kopp kaffe där efter och susade sedan iväg till korpaholmarna på mig sportiga cykel. På vägen träffade jag på två söta rådjur som sedan blev rädda för mig när jag precis fått fram min kamera, typiskt!
Gled vidare iaf och hittade tillsist mina kompisar på en av holmarna.
Dom hade lyckats hitta ett ställe där det var lä och där satt vi och njöt ett slag tills solen ville gömma sig bakom träden. Vi rörde oss därför vidare och gick efter solen, dock blåste det överallt där solen sken och det var kallare än där vi satt från början. Efter att ha slagit läger tre gånger beslöt vi oss att gå tillbaka till stället där vi började.
A fastnade i snön och vi skrattade, senare råkade vi träffa på hararnas före detta mat och jag trodde mig se en gädda i vassen.
P kom och räddade oss med sina fina matkassar med korv och annat fint. Efter en timmas arbete med att få till engångsgrillen var den äntligen igång och himmelen som varit ljus var nu svart.
Där satt vi iaf i mörkret med våran korv och mysig musik.
Äventyret fortsatte sen när vi skulle hem i mörkret, mellan stock och sten, broar och vatten.
Men vi kom hela hem, som tur var!





Svartlek



Igår tyckte jag att kärleken var det värsta som fanns.
Den var liksom så svart
Så mörk
Och så hemsk.
Man kan nog inte ens kalla det för kärlek längre.
Inte heller hatlek.
Det var något där emellan.
Svartlek.

Idag är den annorlunda.
Mer ljus
Kanske transparent
Eller rökig.
Du känner den ibland när du är i närheten.
Den klippar fast i håret och där fastnar doften.
Det svider i näsan och ögonen blir tårfyllda.
Sen bara efter en stund
Svävar den upp i luften som en heliumballong som du hade 
När du var liten.
Där står du kvar.
Helt ensam
Den lämnar dig
Den lämnade dig
Och då är du där med din svartlek
Igen.


Vaknade av att jag höll på att kvävas. Åkte hem i min lila jacka och kokade kaffe. Drack kaffe med F och tjurig hund. Sedan vattenpipa och massa härlig sol.




























Kaffe










Det har ju varit lite fest lite nu och då
















Var ute i skogen och dukade till fest


Jag hoppas inte ni tröttnar på att glo på mig, mig och sedan lite mer på mig . Snart kommer väll bilder på annat också !


Nananatalie












borta i tankar





















ugglor och kaffe




& det här var blommorna som fanns igår..






Så kan man se ut




Blancanieve








Min mage gjorde ont och när jag drog upp persiennen så föll snön.

Det känns som om jag varit förberedd på det här hela veckan. Att något skulle ändras och att det inte var någon nytta att se fram emot något allt för mycket.
Snön dödar allt. Den oskuldsvita färgen är inte längre magisk, vacker. Bara brutal.
Solen försvann.



Fissssssssk

har chillat med F. Som vanligt blir det en visit på någon mataffär och idag köptes lite fisk, ananas, torkade frukter och hundmat. Försökte mig på en halv springnota utan att förstå det. Såg tydligen ut som jag var helt lost och typ gick o drömde. Kanske det jag gjorde. Var mest nöjd över att det gick på så lite.
när vi skulle äta fisken så råkade f få på sig massor. Jag själv råkade tappa majonäs på bordet.
Nu har vi spanat på charlies änglar och något nytt tvprogram på trean.
Bra kväll !




lånedator och sådant fint.

Har äntligen fått låna en dator med PS och annat fint i den. Så nu kan jag faktiskt redigera lite bilder jag tagit.
Kanske blir att jag redigerar lite senare eller imorgon. Har iaf tänkt att ta massa kort imorgon på färger och sånt.
Har kommit på att jag blir sjukt rastlös och trött utan att ha min dator till hands. Jag är nog mer beroende av den än vad jag har velat erkänna innan. Att inte kunna sitta och pilla med massa bilder när man inte har så mycket bättre saker för sig eller typ sitta och spela in sig själv när man har haft en sånläxa har verkligen gjort att jag har haft sjukt mycket dötid.
Just nu tuggar jag iaf tuggummin och dricker kaffe samtidigt vilket inte är den bästa smakupplevelsen. Försöker iaf piggna till och få lite energi för den har varit som bortblåst hela långa dagen.
Har mest gått runt och längtat efter en säng eller en famn att falla i.
På sånglektionen skrattade vi mest åt mig. Min lärare frågade mig om jag tyckte det lär  bra när jag sjöng och jag kommenterade att jag kände mig som en svan samt ett ånglok där luften pös ut genom öronen. Men när jag väll kom igång med min läxa så lät det ljuvligt och läraren min tyckte det lät hur bra som helst.
Väntar på att frida som nyss nästan spinnade ihjäl sig ska komma och hälsa på. Sen får vi se vad som händer och sker! Hej på en stund .




tomhetens dag

Jag tänkte gå ut och andas, andas in den kyliga luften som lungorna skakar av.
Fylla tomheten som växte fram idag med något som kallas melodier, musik och texter.
Jag tänkte vandra omkring tills jag hittar dig, hittar det.
Som kan göra allt helt igen.
I alla fall en stund.


Jag tycker att ni ska tycka synd om mig och samtidigt hålla tummarna för att mina bilder kan komma tillbaka till mig.

Igår vare chillning och sådant med F. Dracks en hel del kaffe och vi for över halva stan för att kolla på katter som vi  sedan inte fick se. Blev att hänga hos T iaf och spana på lite allt möjligt. En visit på corner där  T tryckte i sig mat och sedan en sväng på willys som en daglig rutin.

Idag har jag mest suttit i solen, sjungit, lyssnar på musik och spelat yatzy på  mobilen.
D och F kom senare och vi hängde i källarn och glodde på lite reklam.
Mormor kom hem från spanien så fick äntligen träffa henne. Är ganska trött nu så tror inte jag var så rolig att umgås med för någon alls idag. Men alla kan inte vara speedade till max varje dag.

Bilder kommer snart från veckan som gått !  Håll ut..

litelite

Nu har jag rollat lite, skrivit klart lite läxa, sörplat lite på en öl och bränt mig lite på en stekhet lampa.
har lika så tejpat lite och suttit lite i sängen och lekt lite dj.
Lite av allt så att säga.
Nu ska vi nog fixa lite falukorv med makaroner. Det vi är bäst på så att säga!

allt är lite försenat men nu har jag det !

Idag fick jag äntligen min försenade födelsedagspresent OCH julklapp.
Vi chillade omkring i Linköping och nu sitter jag här dödsförälskad i mitt lilla armband med en tjock uggla som hänger från en av kedjorna. Tack M !
Det inhandlades lite mer saker, men dom får ni helt enkelt se en annan dag när det är ljust ute och jag orkar ta fram min riktiga kamera.
Just nu blir det väldigt lite bilder eftersom kreativiteten dog när min disk dog.
Aja, nog tjatat. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, köpa mig en falukorv och sedan gå loss med vit färg på M´s väggar! Kan bli kul, kan bli vitt.


Bloggen dog nästan

Igår cyklade jag runt på min fina cykel och hängde hos Fridy.
Blev en sväng till Happyhammer och sedan in på godislagret där jag typ shoppade loss och dränkte mina sorger i godis. Blev sedan en sväng till Willys där vi nästan körde på mitt gamla ex. Väl inne i affären köpte vi iaf massa gott och sedan här hemma lagade vi till allt.
Det blev kinesiskt och lite senare serverades jordgubbar och glass.
Där emellan rökte vi vattenpipa, drack lite öl och spelade uno.
Efter en sväng  på staden hamnade vi åter igen i mitt blåa kök med pipa, ost och kex.
Fin dag, bra dag. Tyvärr blev det inte några kort direkt, förutom ett som F tog.

Idag har jag mest tagit det lugnt och chillat runt. Hängt lite, druckit kaffe och varit fint sällskap. Nu roar jag mig med min cam och ett glas med kaffe. Hoppas att F snart kan höra av sig. Annars lär jag väll avlida eller ngt!
Hoppas ni har en bra helg. Snart kommer nog bilder och blogglivet tillbaka.



Nyss

Nu blev jag ännu mer ledsen i hjärtat.
Mitt photoshop på den gamla datorn är borttaget.
Fy fåglarna för folk som ska omformatera allt.
Sen hatar jag windows också, bara så ni vet!



Här sitter jag på min gamla dator och sörjer

Var nog över ett år sen som jag satt här på min gamla , tröga och surriga dator. Den är sjukt seg och jag förstår mig inte riktigt på den.
dagarna jag varit utan min kärlek har jag gjort lite allt möjligt. Mest fikat runt på olika ställen och druckit kaffe med kompisar.
Kamerasuget tappade jag nästan helt nu när alla mina bilder kanske är helt POFF borta.
Men ska nog försöka få till något fint idag.
Jag och Frida ska iaf laga mat idag och det blir ngt kinesiskt typ.
Satt nyss ute och solade och lyssnade på The Ark, samt virkade jag lite.
Kom på att jag nog måste köpa The Arks album som precis släppts med massa fint. Kommer sakna dom. Men tur är väll att dom har så mycket låtar så man lär ju aldrig tröttna på dom.
Nu tänkte jag klunka i mig lite mer kaffe och sedan göra mig snygg.
Har känt mig som ett äckligt  drägg en stod del av denna dag, så måste ske en förändring.





Här har ni en smygbild som mamma tog när jag fotades !



min kärlek har dött




Igår var en hemsk dag och pricken över i´t var ju att min kära macbook pro dog.
Så hejdå på alla mina vackra bilder. Kanske forever!
Vet inte om jag ska skratta eller gråta men jag hoppas någon kan rädda den, iaf en del av den.
Hejdå på ett tag eller något.
Har börjat virka mig en halsduk och lyssnat på fågelläten idag. Drack en latte och fick höra på lite okänd musik som kommer bli känd, typ.
Trampade nästan på en död kråka också och killarna som gick förbi skrattade. Kul att jag kan göra någon glad iaf.
Vandrade vidare till fridis och tog en paus i rumänien men ingen skatt hittades.
Får se vad som händer resten av denna underbara dag!





Usch !

Dagen känns konstig.
Nu går jag ut med mina tankar..


när mörkret övergår till ljus



Ibland tänker jag att det är ganska tråkigt att jag inte är sådär nere och mörk i hjärtat.
Det var då all inspiration infann sig i min själ och det var då jag kunde uttrycka mig som bäst i mitt skrivande.
Vi går mot ljusare tider
och mitt hjärta skiftade färg från att vara mörkröd till ljusröd.
Jag är lycklig och har inga direkta saker som tynger mig längre.
Jag borde vara glad över det,
hoppa av lycka!
Men på något konstigt vänster saknar jag det dystra som liksom var jag ett så långt tag.
Jag måste nog lära mig att slappna av och inte alltid vara hyper. Det är nog då all inspiration kommer tillbaka.
När jag kan sitta i tystnad på en bänk, på en brygga eller vart som helst och bara
andas.
Andas och
känna lycka istället för sorg som jag kände.
Så i framtiden tänkte jag dela av mig av all lycka och hoppas ni kan bli smittade.
Solen skiner ju!






Seg i kolan






Solchill&RockNroll












Räkor och vin






In the year 2525






Två dagar utan kaffe

Har haft två  dagar nu utan kaffe och jag kan meddela er att det känns. Så nu står don pedron på högvarv och här ska det drickas java.
Jag har ofta förnekat att jag är beroende av kaffe men det stämmer faktiskt. Lamare och segare i skallen än vad jag har varit idag går knappt att va. Så jag ska aldrig släppa taget om mitt kaffe. Det är liksom han och jag!




Dagarna bara rusar

Har bara legat på soffan idag. Ätit lite pizza och nu ska jag kolla på big brother.
Bilder och uppdateringar kommer väll med tiden, men inte idag.
Jag är trött !

jag brände mig på isen !

Igår var trevligt. Vandrade runt på staden och köpte mig lite onödiga men väldigt nödvändiga grejer som örhängen , halsband och en liten fin tröja.
Senare vandrade vi hem till F och käkade lite mat. Jag har kommit på  att cam är kul och speciellt när man sitter där och glor på sig själv och gör olika frisyrer. När vi hade tröttnat på sådant drog vi iaf oss vidare till willys där fläderdryck,avocado  och räkor införskaffades.
Kom sedan hem till ett trashat hem med äckelskräp på både vardagsrumsgolvet och hallen. Kul för mig som precis städat och kul för min lilla hund som hade haft jättekul med skräpet.
Tyvärr så lyckas man inte bli så arg på djuret för hon ser så söt och oskyldig ut.
Fixade till det bortglömda köket här hemma och satte och sedan där med  tända ljus och räkor, samt vin.
Hur chill som helst.
Efter ett tag kom lite fler människor och det blev skypefest med några från andra sidan järnvägen. Tillslut tog vi oss dit och chillade lite där istället. Fick mig en barnmeny på åhmans senare och jag vart glad och mätt.
Senare drog vi oss vidare och kollade på mtv och käkade chips och efter ett tag så tog vi oss fram på frusna gator och skallade kudden.



ZOM


Det var en gång ..






























Jag kom på att det är tur att så mycket låtar är på engelska. Tänk om alla gamlingar skulle förstå vad som sjungs om på radion. Dom skulle bli så upprörda att dom exploderade.

Trodde jag skulle va lika rastlös som vanligt men icke. Idag snubblade jag över dammsugaren och kom plötsligt på att jag lovat att städa huset. Vad gör man inte för ett par skor ?
Solen skiner, musiken skriker ut genom högtalarna och mitt kaffe står på svalkning.
Dammsugningen är halvklar och jag börjar bli torr i ögonen. Antingen är det sugarn som blåser för mycket torr luft på mig eller så är jag så inne i dammet på golvet så att jag glömmer att blinka.
Svider gör det hur som!
Aja, ska fortsätta att städa nu..
Senare blir det stan och därefter räkor och annat gött!




så oskyldigt blå

Solen sken idag och himmelen var riktigt fin och blå, precis sådär som den alltid borde se ut.
Traskade genom blask, vacker asfalt och hundskit. Våren har verkligen sina speciella kombinationer. Vissa saker uppskattar man, andra är hatade. Hittade snödroppar idag och det fick mig att få ännu mer hopp om att vintern snart flyr landet, smällter bort och låter det gröna flöda. Jag saknar grönt gräs, jag längtar efter grönt gräs.
Snart kan jag sitta på mina bryggor igen, fantisera, filosofiera och bara finnas till.





Någon viskade i vinden och berättade att våren nog var på gång


I've been counting all the sheep there is to count.




Chavez




Cecilia Carmen






Nathalie






Idag var det jag och The Sounds


Hej igår !




Tobias blev gammal !




Jag laddar upp bilder som en idiot just nu. Men vad ska jag annars göra när tröttheten aldrig kommer ?


Kylan finns inte längre



Jag vill se dom där skyarna igen jag vill försöka igen den här gången den här gången kanske världen förstår oss






När inte världen vill ge oss färger får väll jag ge världen lite färg











Stereosnurr

Mina fula hörlurar gick nyss sönder. Blev lite ledsen, men lagade dom med irritation och ilska.
Nu sitter jag med dom på mig och känner mig ful. Ungefär som en sliten indian som gått bland bergen i flera månader.
Jag tycker inte om stereo. Sjukt irriterande när allt bara ska snurra runt i öronen. Ena stunden sjunger dom i ena örat, sedan i det andra och sedan bara vrålar dom ut i båda.



Det är bara jag och min kompis som blev kvar. Tomma på allt går vi nu vidare och hittar annat liv.


Om du bara ..


Jag ska nog börja hänga i köket isället för att va under marken.


"She's got something you just can't trust.It's something mysterious"


just nu käkar jag kesos mellanmål.

Åh, jag har så mycket bilder på lager men känns inte som tiden räcker till till allt.
Håller just nu på med att redigera bilder till en fotouppgift. Är nog strax klar med den skulle jag tro och då kan jag fortsätta med allt annat som bara väntar på att få bli fina och sedan läggas upp. Men jag lovar, idag kommer lite bilder och kanske en låt!

Idag har jag än så länge styrt med att springa runt med en grön växt utomhus och råkat sätta mig en en vattenpöl.
Lär säkert hända mer spännande saker i mitt liv ska ni se !


RSS 2.0