NattKärlek

Varför inte bara njuta av kärleken när den finns där.
Att man alltid ska hitta fel och småskit är ju bara fail egentligen. När man väl tänker till, det är då man verkligen förstår det.
Ibland kan kärleken finnas i överflöd till olika saker. Ena stunden är det till människan som man drunknar i, en annan stund är det musiken som förtrollar dig med dess magiska krafter. Sen en annan stund , ja då är det vardagen eller ett konstigt träd man står och kollar på i flera minuter.
Det finns mycket kärlek till allt egentligen, när man väl hittar det vill säga. Det gäller bara att öppna ögonen för det. Slappna av, andas och sedan känna med hjärtat.
Många gånger kan hjärnan trassla till det, fixa dig illusioner av så mycket hemskt, så mycket tråkigheter så att du glömmer bort hjärtat , du glömmer bort själen, och allt det den vill känna, se och höra.
Vi borde bli bättre på att öppna våra hjärtan, våra ögon och våra sinnen.
Men vi är så förbaskat rädda. Vi är rädda att känna kärlek i alla dessa slag. För att öppna sig och ta emot, det tar emot.
Vi kanske kan bli sårade säger en idiotisk röst inom oss. Men vet du vad, vi borde skita i den rösten helt och fullt och bara leva. Leva av allt fint , vackert och värdefullt som finns hos oss, och som kan komma till oss.
Det är ju då vi kan säga att vi verkligen lever och det är då vi kan uppskatta livet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0